Gironella reivindica que “la cultura és segura” i programa una tardor d’alt nivell als escenaris

La Cobla Berga Jove i Obeses passaran per Gironella aquest novembre. Però això és només una cinquena part del que l’Ajuntament prepara per aquesta tardor. La programació cultural del municipi per aquest final d’any començarà el 25 d’octubre amb ‘The Incredible Box’ al Local del Blat i acabarà el 28 de novembre amb el festival TEST, de microteatre.

Entre un i altre acte, l’Ajuntament programa tres espectacles de nivell. El primer serà el 8 de novembre, a l’Espai Santa Eulàlia: un concert de Paula Valls. El cap de setmana del 14 i 15 de novembre arribarà El Silenci dels Telers, l’obra de teatre que parla del paper de la dona a les colònies i que ja havia d’estrenar-se a la vila, però que el confinament ho va impedir. I finalment, el 21 de novembre serà el torn del plat estrella de la programació: l’espectacle musical del grup Obeses amb la Cobla Berga Jove, que preveu portar gairebé 500 persones al pavelló poliesportiu.

El regidor de Cultura, Lluís Vall, ha defensat la voluntat de seguir oferint una programació cultural a Gironella, tot i les restriccions imposades pel Govern. Segons Vall, ha quedat “més que demostrat” que la cultura és segura.

El regidor recorda que el sector cultural és un dels més afectats per la pandèmia i confia que la gent de Gironella i comarca vegi en la cultura una oportunitat per sortir de casa i fer-ho de forma segura. Per aconseguir-ho, l’Ajuntament serà molt rigorós amb les mesures de seguretat i els protocols marcats pel Govern de la Generalitat. A banda de la distància entre els assistents, l’ús de mascareta serà innegociable per accedir als recintes dels espectacles.

El calendari

25 d’octubre – The Incredible BoxComprar entrades

8 de novembre – Paula Valls. (properament)

14 i 15 de novembre – El Silenci dels TelersComprar entrades.

21 de novembre – Obeses i Cobla Berga joveComprar entrades

28 de novembre. Festival TEST. (properament)

X