Frankfurt Berga torna a obrir aquest dilluns 23 de novembre potenciant el servei a domicili

Frankfurt Berga torna a obrir les seves portes aquest proper dilluns, 23 de novembre, després del tancament imposat per les restriccions al sector de la restauració. Ho faran complint totes les mesures de seguretat: amb un aforament màxim del 30% dins el local, amb un sistema de ventilació que renova l’aire constantment. La terrassa es podrà ocupar en la seva totalitat. “Tenim moltes ganes de tornar a veure els nostres clients, tornem amb les piles carregades” explica Ester Olmedo, propietària del restaurant.

Degut a les mesures establertes, els locals de restauració, en aquesta primera fase de desescalada, només podran estar oberts fins a dos quarts de 10 del vespre (21.30h), però Frankfurt Berga oferirà servei a domicili fins les 11 de la nit. Una de les novetats en d’aquesta reobertura és la incorporació d’un nou cotxe que s’afegeix al que ja tenien fins ara: “Seran un total de dos vehicles els que faran els serveis a domicili. Volem millorar la qualitat i això vol dir que el client no hagi d’esperar tant a rebre la comanda”, comenta Olmedo, i afegeix que “hem canviat la retolació per actualitzar-los a la imatge actual”.

Des del setembre Frankfurt Berga té activa la seva pàgina web on els clients poden fer directament la seva comanda online. Una nova experiència molt mes ràpida, atractiva i amb fotos dels més de 180 plats que pots trobar a la seva carta, entrepans freds, calents i vegetals, així com truites, amanides, plats combinats, tapes, creps i molts altres elaborats amb productes de primera qualitat.

Han estat setmanes d’incertesa i neguit, però Frankfurt Berga torna, i ho fa amb les piles carregades. El servei estarà més a prop que mai del client, i a través de múltiples plataformes. Fins a dos quarts de 10 del vespre podràs gaudir de l’atenció presencial i, a partir d’aleshores, el restaurant t’ho posa fàcil: entra al web, fes la teva comanda i gaudeix dels teus plats preferits des de casa.

X