Salut, Berga

L’hospital de Berga passa de 22 a 13 positius ingressats i torna a permetre visites a partir de dissabte

L’hospital de Berga passa de 22 a 13 positius ingressats i torna a permetre visites a partir de dissabte

Millora substancial a l’hospital Sant Bernabé de Berga. El centre té ara mateix 13 pacients ingressats amb diagnòstic de Covid-19. Durant aquesta setmana no hi ha hagut noves defuncions i s’ha produït un trasllat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) d’un altre hospital. Des de divendres passat s’han registrat 7 ingressos nous per Covid-19 i s’han donat 13 altes.

A banda dels 13 positius ingressats, hi ha tres pacients més que van ingressar per culpa del virus però que ja han donat negatiu i resten ingressats per acabar de tractar els efectes del virus. Pel que fa als professionals, si la setmana passada n’hi havia 9 d’afectats pel virus, aquest divendres el centre n’ha notificat 10.

Visites permeses a partir de dissabte

A partir d’aquest dissabte, l’hospital Sant Bernabé tornarà a permetre les visites a persones que estiguin ingressades en plantes NO Covid, és a dir, aquelles que no tinguin pacients amb el virus o pendents de les proves. Això sí, només estaran permeses entre 2/4 d’1 del migdia (13.30h) i 2/4 de 3 de la tarda (14.30h) i el visitant haurà de ser la mateixa persona durant almenys 10 dies consecutius.

Per accedir a l’hospital, cal passar pel Control d’Accés i registrar-se. Un cop dins, cal portar l’acreditació que s’entregarà a l’entrada en un lloc visible en tot moment.

mesures-covid-hospital-1

mesures-covid-hospital-2

coronavirus COVID-19 Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Estic amb tu

Comentaris