Aquests són els canvis del calendari del porta a porta durant les festes de Nadal

Aquest Nadal, i tal com ha passat els dos últims, alguns horaris i dies de recollida de residus porta a porta es veuran afectats. Les modificacions s’apliquen perquè els treballadors puguin tenir una millor conciliació laboral i familiar, i també per adaptar-se als esdeveniments i tradicions de les dates nadalenques.

A Berga, els principals canvis són que les recollides dels dijous 24 i 31 de desembre es passen als divendres 25 i divendres 1 de gener. Per tant, durant 2 setmanes, la fracció orgànica i els envasos no es recolliran els dijous sinó que serà en divendres. Aquest canvi es fa per no fer coincidir el servei amb la nit de Nadal i la de Cap d’any. El dimarts 5 de gener, a Berga, la recollida serà com cada dimarts, a partir de les 22h, les fraccions paper/cartró i orgànica.

Variacions-PaP-Nadal-2020-berga

A Gironella no hi ha canvis. Els dies de Nadal, Cap d’any i Reis, es fa la recollida com es habitualment aquests dies de la setmana.

Variacions-PaP-Nadal-2020-gironella

A Puig-reig, s’avancen els horaris de les recollides del dijous 24 i dijous 31. Normalment, començarien a les 22h però aquests dos dijous començaran a les 6h, per tant, caldrà treure el paper/cartró i l’orgànica la nit abans, la de dimecres a dijous. També s’avança la recollida del dimarts 5 de gener: caldrà treure envasos i orgànica la nit abans, de dilluns a dimarts, ja que la recollida començarà a les 6 del matí de dimarts.

Variacions-PaP-Nadal-2020-puig-reig

A Casserres i Olvan, l’únic canvi és que la recollida del dia de Cap d’any es començarà a les 12h i no a les 6h, com comença habitualment.

Variacions-PaP-Nadal-2020-casserres-olvan

A Vilada i Avià, les recollides de paper/cartró dels divendres 25 i 1 de gener es traslladen a l’endemà, als dissabtes 26 i 2 de gener, i coincidiran amb les recollida d’orgànica habitual dels dissabtes.

Variacions-PaP-Nadal-2020-vilada-avià

El mateix passarà als municipis del nord del Berguedà, és a dir, a Bagà, Guardiola, Sant Julià de Cerdanyola, la Pobla i Cercs. En aquests municipis, a més a més, el reforç comercial d’orgànica que es fa a partir de les 14 s’avança dels divendres 25 de desembre i 1 de gener als dijous 24 i 31 de desembre.

Variacions-PaP-Nadal-2020-alt-berguedà

X