Euronics Berga, el millor lloc on comprar regals i electrodomèstics

S’apropen dates molt especials i just aquest any ho seran més que mai. Les grans celebracions seran més reduïdes, però l’esperit nadalenc hi serà com sempre. La sopa de galets, els canelons, els torrons i les neules no poden faltar, com tampoc faltaran els regals a sota de l’arbre. I quin millor lloc que la nova botiga Euronics on poder comprar un bon regal amb el millor assessorament?

L’antiga botiga Confort Electrodomèstics de Berga ara és Euronics. Amb el personal de sempre, la nova botiga d’electrodomèstics i tecnologia Euronics ha fet un canvi d’imatge.

La marca Euronics és una marca líder a Europa en el sector de la tecnologia, l’electrònica i els electrodomèstics. Amb aquest nou canvi, Euronics es convertirà, sens dubte, en la nova botiga de referència en el seu sector.

Situada al Passeig de la Pau 12 de Berga, aquesta botiga és el millor lloc on poder fer les compres nadalenques. Experts en electrodomèstics, tecnologia, electrònica, telefonia i informàtica t’assessoraran i faran que la teva experiència de compra sigui la millor. A la botiga d’Euronics Berga hi trobaràs un gran ventall de productes: petits i grans electrodomèstics, telefonia, gaming, informàtica, mobilitat urbana, televisors 4k de grans polzades…i molt més. També ofereixen els serveis de finançament, transport, instal·lació i retirada de l’antic electrodomèstic.

Per celebrar la nova inauguració d’aquesta botiga, les primeres 400 compres tindran un regal assegurat! A més, gràcies a la iniciativa #YoSoyDePequeñoComercio podràs participar en el sorteig de 5 cotxes, smartphones, patinets elèctrics, estades de 5 nits a Paradors nacionals i molt més… I és que a Euronics Berga, tot són avantatges!

X