SOSA SPORT, la teva botiga de proximitat dedicada al pàdel

El pàdel és un esport que dia a dia va guanyant més seguidors. Ja sigui a nivell professional o aficionat, ha aconseguit fer-se un lloc important a Catalunya.

A Berga comptem amb l’única botiga de la comarca especialitzada en pàdel: SOSA SPORT. Amb Oriol Sosa al capdavant, és ja tot un referent en pàdel a la Catalunya Central. Hi trobaràs tot el que necessites: pales, tèxtil, calçat,… Productes de qualitat i primeres marques tant per dones com per homes i una atenció personalitzada.

sosa_sport_2

Si estàs pensant en renovar el teu equip, si vols fer un regal de Nadal o si un dels teus propòsits de cara al nou any és començar a endinsar-te en el món del pàdel, no t’ho pensis més! És el moment de visitar SOSA SPORT. A més a més, estan adherits a la campanya “Rasca i compra al Berguedà”, així que la teva compra pot tenir premi!

sosa_sport_3

SOSA SPORT, els trobaràs a Gran Via, 11 (BERGA) | 673 461 355

www.instagram.com/sosasport_berga

X