Comença el repartiment casa per casa dels nous calendaris del porta a porta

Aquest dimecres ha començat el repartiment, casa per casa, dels nous calendaris del porta a porta al Berguedà. Són imants que es cada família podrà enganxar a les neveres del seu domicili i seran perpetus, és a dir, que serviran per sempre més, si els horaris de cada poble no canvien.

En total s’han fet 17.000 calendaris i es repartiran a Bagà, Guardiola, Sant Julià de Cerdanyola, la Pobla de Lillet, Cercs, Vilada, Avià, Casserres, Olvan i Berga. A Puig-reig i Gironella no es repartiran els calendaris perquè la recollida de residus no depèn del Consell Comarcal, que és qui els ha editat.

calendaris-porta-porta-2021

El calendari compta amb il·lustracions del ninotaire berguedà Jaume Capdevila ‘KAP’. Els dibuixos mostren de manera clara i visual on s’ha de llançar cada residu que es genera. A banda, cada municipi té el seu horari setmanal de recollida definit per colors.

El Consell Comarcal també ha publicat els calendaris en format digital al seu lloc web per tal que els berguedans que ho vulguin se’ls puguin descarregar.

Cal recordar també que durant les festes de Nadal, alguns municipis tindran lleugeres afectacions en els seus calendaris bàsics de recollida, tal com es va informar en el seu moment.

iman-casserres-olvan

iman-berga

iman-alt-bergueda

X