PLAY

Creativitat, imaginació i carrer: així ha estat la reinvenció dels Pastorets de Berga

Creativitat, imaginació i carrer: així ha estat la reinvenció dels Pastorets de Berga

Creativitat, imaginació i carrer: així ha estat la reinvenció dels Pastorets de Berga

9 escenes del text de Serafí Pitarra adaptades al carrer. Un final apoteòsic a l’escenari del teatre. 90 persones mobilitzades, entre actors, actrius, tramoia, personal tècnic i de suport. I 300 afortunats, els més ràpids en reservar les entrades, fent parada a cada punt de l’itinerari pel barri vell. Aquest cap de setmana els Pastorets de la Farsa han omplert els carrers de Berga com una manera de “preservar l’essència i seguir les mesures marcades per les autoritats sanitàries”.

L’aforament per gaudir-ne era molt limitat i l’agrupació n’és conscient. Per això demana comprensió i agraeix “el suport en aquests moments tan complicats per les tradicions i la cultura”, amb l’esperança que el Nadal del 2021 la funció pugui tornar a l’escenari.

Si et vas quedar sense entrada, pots veure un recull d’imatges fetes per La Farsa sobre els Pastorets de carrer AQUÍ.

Els Pastorets imatges La Farsa

Comentaris