L’associació de veïns del Tossalet de les Forques de Berga entrega a Càritas la meitat dels donatius de la Loteria del Nen

L’associació de veïns del Tossalet de les Forques ha entregat a la presidenta de Càritas Berga, Glòria Simón, el 50% dels donatius de la Loteria del Nen.

Durant aquestes festes l’associació ha recaptat fins a 650 euros amb les participacions del sorteig. D’aquests diners, l’entitat se’n queda 325 euros per al seu funcionament i en dona la mateixes quantitat a Càritas perquè ajudi a les famílies més vulnerables.

En un comunicat, l’associació de veïns ha agraït el suport que ha rebut a l’hora de col·laborar en la venda de les butlletes. També ha elogiat la tasca de les persones voluntàries que, cada dia, dediquen el seu temps i esforç a ajudar els veïns i veïnes a viure dignament.

 

 

X