La residència de Casserres, la primera del Berguedà en rebre l’última dosi de la vacuna

Comença la segona ronda de vacunacions a les residències del Berguedà. Aquest dimarts els equips de vacunació del Departament de Salut de la Catalunya central han punxat la segona dosi de la vacuna a la residència Atzavara de Sant Joan de Vilatorrada, Valldaura de Manresa, La Masia de Vacarisses i L’Onada de Casserres. D’aquesta manera, els usuaris i treballadors del centre casserrenc es converteixen en els primers de la comarca en rebre l’última dosi de la vacuna.

En aquesta primera jornada Salut ha administrat 159 injeccions a residents dels quatre centres i 89 més, a professionals. La idea del Departament de Salut és seguir més o menys el mateix ordre que ja han seguit durant les vacunacions de la primera dosi.

Segons dades del web del propi Departament, més de 1.400 persones del Berguedà ja han rebut aquesta primera dosi i, per tant, se’ls injectarà la segona en les properes tres setmanes. Entre aquestes persones, hi ha usuaris i professionals de residències, personal d’hospital i treballadors d’Atenció Primària.

Aquesta primera setmana els esforços del Departament de Salut pel que fa a vacunacions de la segona dosi se centraran al Berguedà i el Bages. La setmana que ve està previst que els equips també es desplacin a les residències del Solsonès, el Moianès i Osona, seguint un recorregut pràcticament idèntic al de la primera dosi.

 

X