Gironella instal·la onze punts de WiFi gratuït en diferents espais del municipi

L’Ajuntament de Gironella ha instal·lat onze punts d’accés WiFi gratuïts a diferents punts de la vila. Són a la plaça de l’estació, a la zona esportiva, a la plaça de la Vila, a l’Espai Sant Tomàs i a l’edifici de l’Ajuntament. La instal·lació dels punts ha costat 15.000 euros i ha estat subvencionada per la Unió Europea, en el marc del projecte WiFi4EU.

Els punts WiFi ja estan en un funcionament i són gratuïts. Per connectar-se no és necessari registrar-se, només cal seleccionar la xarxa “WIFI4EU”, i acceptar les condicions d’ús. Els usuaris podran navegar a una velocitat mínima de 30mbps sense limitació.

“Oferir punts wifi ens espais públics era una dels projectes prioritaris del nostre equip”, explica David Saborido, regidor de Comunicació. L’Ajuntament va aconseguir la subvenció a la tercera convocatòria, l’abril del 2019, però la instal·lació s’ha endarrerit a causa de la Covid-19.

 

 

X