La berguedana Lluna Bonhome enganya David Fernández i s’endú el premi al ‘Persona Infiltrada’ de TV3

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La berguedana Lluna Bonhome enganya David Fernández i s’endú el premi al ‘Persona Infiltrada’ de TV3

La berguedana Lluna Bonhome, d’Avià, ha sortit victoriosa del repte del concurs ‘Persona Infiltrada’, de TV3, aquesta setmana. Bonhome va ser la persona infiltrada del capítol d’aquest dijous i es va camuflar en una família boliviana de Ripoll. El convidat que havia d’esbrinar qui no formava part de la família era l’humorista David Fernández, però no se’n va sortir. La berguedana va esquivar les seves preguntes i va endur-se part del premi del concurs.

Et vas perdre el capítol? Recupera’l AQUÍ.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZ2aWRlbyUyRmVtYmVkJTJGNjA3ODc3MCUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1NTBweCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]