First Stop

Especial

Lloga el teu material d’hivern a Snowlockers, sense contacte i al teu aire

Lloga el teu material d’hivern a Snowlockers, sense contacte i al teu aire

Si t’agrada l’esquí de muntanya, anar amb raquetes de neu o el splitboard has de saber que ha arribat a Berga SnowLockers.com, un servei de lloguer de material d’hivern sense contacte ni cues. No et preocupis d’esperar per recollir-lo, només cal que el reservis online i l’agafis quan tu vulguis. Tot això sense tenir contacte amb cap persona, ideal per guanyar temps i mantenir la seguretat.

El material el trobaràs dins d’unes guixetes en el local situat al carrer Gran Via número 43 de Berga, on podràs accedir-hi amb un codi que et facilitaran al fer la reserva. A partir d’aquest moment, podràs gaudir de la natura al teu ritme, sense presses. Tens fins a les 23:00h per poder retornar el material.

snowlockers_foto

A Snowlockers.com pots llogar material d’esquí de muntanya amb els seus accessoris (pals, pells i casc), raquetes de neu, taules d’snow i material de seguretat (ARVA 3 antenes, pala i sonda). Si necessites llogar material per diferents persones, és totalment recomanable que ho facis en una única reserva per així trobar tot el material llogat d’un mateix grup dins la mateixa guixeta i evitar confusions. En una mateixa reserva pots llogar tants equips d’esquí, raquetes i altre material accessori com vulguis o necessitis.

snowlockers

A banda del lloguer de material, des de Snowlockers.com t’ofereixen un servei de guies tant per esquí de muntanya com per raquetes. Per a la pràctica de l’esquí de muntanya pots contractar un monitor per aprendre o millorar la teva tècnica, o bé pots contractar un guia per practicar aquesta apassionant activitat descobrint noves rutes amb seguretat. Per a la pràctica de les raquetes de neu, pots contractar un servei de guiatge i coneixement de l’entorn. Per fer la reserva d’un guia o monitor, cal que omplis el formulari online que trobaràs en les pàgines dels serveis de guiatge d’esquí de muntanya o raquetes de neu del nostre web. Un cop omplis i enviïs aquest formulari, l’empresa encarregada de la prestació d’aquest servei rebrà un avís i es posarà en contacte amb tu per confirmar la reserva i donar-te les indicacions pertinents.

Tota aquesta informació i més la pots trobar a la pàgina web Snowlockers.com, com totes les rutes i circuits de muntanya que per practicar l’activitat on tu vulguis. No necessites una pista d’esquí ni forfaits. Tens multitud de rutes per escollir.

 

logo_snowlockers

Snowlokers, ens trobaràs a Gran Via, 43 (BERGA)

www.snowlockers.com

info@snowlockers.com | 644 27 30 51

FACEBOOK | INSTAGRAM

Article patrocinat Snowlockers.com

Comentaris