Troben sa i estalvi a la Pobla de Lillet un home d’Avià que buscaven des de feia més de 30 hores

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers han trobat sa i estalvi un veí d’Avià, de 70 anys, que buscaven des d’aquest dilluns a les 10 del matí. L’home s’ha localitzat a pocs quilòmetres del Xalet del Catllaràs i el Refugi Lliure, a la Pobla de Lillet, pels volts de 2/4 de 5 de la tarda, més de 30 hores després d’iniciar la recerca.

L’home va marxar de casa amb el seu vehicle particular i la família en va perdre la pista. Després d’intentar localitzar-lo sense èxit, la família va avisar els serveis d’emergència, que es van activar pels volts de les 10 del matí de dilluns. Durant les 30 hores següents s’han mobilitzat fins a quatre dotacions de Mossos i diverses de Bombers, així com també mitjans aeris de tots dos cossos. La recerca s’ha centrat a l’Alt Berguedà, a gairebé 40 quilòmetres del domicili de l’home, des del moment en què s’hi ha trobat el seu cotxe.

 

 

X