‘La Casa’, l’última joia d’Insomnia Corporation, millor escape room de terror als Horror Awards

‘La Casa’ suma un nou guardó. L’últim escape room de l’empresa berguedana Insomnia Corporation ha estat distingit amb el premi al millor escape room de terror del país a la tercera edició dels Horror Awards.

‘La Casa’ es va estrenar el 24 de juny del 2020 i aquest desembre passat ja ser reconeguda entre les millors experiències del món als Top Room. ‘La Casa’ es va colar al Top-10 (en concret, a la novena posició), als Top Escape Rooms Project (TERPECA).

Aquesta vegada l’última joia d’Insomnia Corporation ha estat reconeguda a nivell estatal i s’ha imposat a Blasphemia, de Cindy Escape Box, i a Exorcismo, de Delirium Xperience.

La trama de ‘La Casa’ se situa a l’any 1972. La família Maith va construir una casa per viure-hi. Al cap de pocs anys, un greu incident al pou de la casa, va portar problemes a la família i tots els membres van ser trobats morts a la finca. A partir d’aquí, la casa ha quedat tancada durant més de 40 anys, però ara ha estat reformada i preparada per al turisme rural.

 

X