L’Ajuntament de Berga crea un perfil d’Instagram per recollir l’oferta de menjar a domicili a la ciutat

L’Ajuntament de Berga, en col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà i Bergacomercial, ha impulsat la creació d’un perfil d’Instagram per dinamitzar el sector de la restauració. Es diu ‘Berga Per Emportar’, ja s’ha creat però encara no té contingut, i es preveu dotar-lo d’informació en les properes setmanes. Inclourà contingut de cada restaurant que s’hi adhereixi amb la idea de fomentar el consum a domicili.

L’Ajuntament explica en un comunicat que el nou perfil pretén “aglutinar els bars i restaurants de la ciutat i esdevenir un altaveu digital per posar en valor el sector de l’hostaleria i la restauració”. La iniciativa s’emmarca dins el Pla de Xoc 2021 per mitigar els efectes de la pandèmia.

El perfil @BergaPerEmportar potenciarà les històries destacades, és a dir, l’espai situat sobre el mosaic de fotos que permet publicar fotografies i vídeos breus. Les històries destacades estaran dedicades a cadascun dels bars i restaurants adherits a la campanya i inclouran informació sobre l’horari, les condicions del servei d’entrega i recollida de menjar, el menú i/o la carta i l’enllaç a les xarxes socials de l’establiment d’hostaleria o restauració. També es realitzaran publicacions periòdiques vinculades a la temàtica de la campanya i es faran accions per incentivar la participació des usuaris i usuàries a través de sortejos, entre d’altres.

Una quinzena d’adhesions, de moment

Els bars i restaurants interessats en adherir-se a la campanya ‘Berga per Emportar’ hauran de posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica a través de l’adreça de correu electrònic promocioeconomica@ajberga.cat. La iniciativa s’adreça a qualsevol establiment d’hostaleria i restauració del municipi que ofereixi el servei de menjar per emportar i/o entrega a domicili. La campanya tindrà una durada limitada i es mantindrà en funció de l’acollida i de l’evolució de la situació sanitària. De moment, la campanya compta amb una quinzena de bars i restaurants adherits.

 

2.057 euros

La campanya ha estat dissenyada per l’estudi ‘llibresgràfics’ i disposa d’un logotip creat per a l’ocasió. La imatge inclou el nom de la campanya #BergaPerEmportar i els coberts que s’utilitzen sovint en els àpats: la cullera, la forquilla i el ganivet. La creació i la gestió dels continguts del perfil @BergaPerEmportar també estarà realitzada per l’estudi gràfic esmentat. La campanya i el disseny del material de difusió ha tingut un cost de 2.057 euros.

X