First Stop

Salut, Berga

L’hospital de Berga, reconegut com el millor hospital bàsic comarcal de Catalunya

L’hospital de Berga, reconegut com el millor hospital bàsic comarcal de Catalunya

L’hospital de Berga ha estat reconegut com el millor hospital bàsic comarcal de Catalunya. El Consorci de Salut i Social de Catalunya, juntament amb la consultora BS3, han analitzat i premiat el rendiment i la qualitat de l’hospital berguedà. El Sant Bernabé ha estat el més ben puntuat d’entre els 13 centres participants, i també obté els millors indicadors en gestió d’estades i de complicacions.

Els resultats d’aquest informe s’han donat a conèixer en una jornada que s’ha fet en modalitat telemàtica i en la qual han participat la gerent de l’hospital, Anna Forcada, i la Directora Assistencial, Maria Antònia Baraldés. Forcada ha posat en valor la tasca assistencial de l’hospital de Berga com a factor clau per obtenir aquests resultats, afirmant que “el mèrit és de tots els treballadors que han fet possible guanyar aquest premi, gràcies al treball de qualitat que estan duent a terme”.

La gerent del centre també ha destacat que l’hospital de Berga és un centre petit i que actualment es troba en un procés de transformació ja que des de fa uns mesos ha passat a ser una empresa pública.

Forcada ha dit que “el fet de ser un hospital comarcal implica uns avantatges però també unes dificultats, com la captació de professionals i la retenció de talent”. En aquest sentit, ha afirmat que la base és fer un treball de qualitat i ha remarcat la bona entesa amb les administracions públiques i el treball transversal i continu amb l’atenció primària.

 

Hospital Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé

Comentaris