L’hospital de Berga, reconegut com el millor hospital bàsic comarcal de Catalunya

L’hospital de Berga ha estat reconegut com el millor hospital bàsic comarcal de Catalunya. El Consorci de Salut i Social de Catalunya, juntament amb la consultora BS3, han analitzat i premiat el rendiment i la qualitat de l’hospital berguedà. El Sant Bernabé ha estat el més ben puntuat d’entre els 13 centres participants, i també obté els millors indicadors en gestió d’estades i de complicacions.

Els resultats d’aquest informe s’han donat a conèixer en una jornada que s’ha fet en modalitat telemàtica i en la qual han participat la gerent de l’hospital, Anna Forcada, i la Directora Assistencial, Maria Antònia Baraldés. Forcada ha posat en valor la tasca assistencial de l’hospital de Berga com a factor clau per obtenir aquests resultats, afirmant que “el mèrit és de tots els treballadors que han fet possible guanyar aquest premi, gràcies al treball de qualitat que estan duent a terme”.

La gerent del centre també ha destacat que l’hospital de Berga és un centre petit i que actualment es troba en un procés de transformació ja que des de fa uns mesos ha passat a ser una empresa pública.

Forcada ha dit que “el fet de ser un hospital comarcal implica uns avantatges però també unes dificultats, com la captació de professionals i la retenció de talent”. En aquest sentit, ha afirmat que la base és fer un treball de qualitat i ha remarcat la bona entesa amb les administracions públiques i el treball transversal i continu amb l’atenció primària.

 

X