Cars Berga

Berga, Política

Ramon Caballé, primer coordinador local de Junts per Catalunya a Berga

Ramon Caballé, primer coordinador local de Junts per Catalunya a Berga

Ramon Caballé, de 25 anys, ha estat escollit com el primer coordinador local de Junts per Catalunya a Berga. Caballé ha estat escollit per unanimitat per la militància en unes eleccions que van començar dilluns i que es van allargar fins aquest dimecres. La jornada electoral ha estat telemàtica i aquest mateix dimecres es van donar a conèixer els resultats a través del portal d’afiliats i afiliades al partit.

A banda de Ramon Caballé, el director del Servei Català de Trànsit i exalcalde de Berga, Juli Gendrau, ha estat escollit com a secretari d’organització; Júlia Francàs serà la responsable de comunicació de la formació a la ciutat; l’actual regidor a l’Ajuntament Vicenç Vegas s’encarregarà de política municipal; i Maribel Iglesias completarà la junta com a vocal.

Amb aquestes eleccions, Junts per Berga es dota de l’estructura orgànica que fins ara no tenia i s’implanta a Berga, amb un clar objectiu, segons diuen en un comunicat: treballar en coordinació amb el grup municipal i traçar les línies de treball per tornar a recuperar la ciutat a les properes eleccions.

En aquest sentit, el ja coordinador, Ramon Caballé, destaca que els afiliats “estem molt engrescats perquè és un projecte nou i hem combinat el factor experiència amb el factor renovació”. A més, Caballés ha assegurat que tenen “una feina ingent a fer a la ciutat” i ha encoratjat la militància a fer “un treball intern molt important” que passa per “coordinar-nos amb el grup municipal i traçar l’estratègia que ens permeti arribar amb una candidatura guanyadora a les eleccions municipals del 2023”.

 

Junts per Berga Junts per Catalunya Ramon Caballé

Comentaris