Paula Valls inaugura aquest cap de setmana el Culturitza’t 2021, la primavera cultural de Gironella

El Culturitza’t de Gironella torna a aixecar el taló. L’Ajuntament ha presentat la programació de la primavera cultural, que començarà aquest diumenge vinent, 18 d’abril, i s’allargarà fins al juny. La primera cita amb la cultura a Gironella serà un concert de Paula Valls, al Local del Blat, a les 6 de la tarda de diumenge.
La cantant presentarà el seu primer treball de llarga durada “I am”, produït per David Soler. Es tracta d’un treball més intimista i despullat on els silencis també parlen. En un registre diferent al seu impressionant debut amb “Black and White”, s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants.
El regidor de Cultura de Gironella, Lluís Vall, ha reivindicat en roda de premsa que la cultura és una eina més per combatre la crisi: “Hem viscut mesos de reclusió constant i ara més que mai cal apostar per sortir de casa, veure’s amb altra gent al teatre i gaudir de les ofertes com el Culturitza’t, una agenda plena d’activitats pensada per a tots els públics i sobretot a preus populars, perquè l’accés a la cultura és un dret fonamental”. Vall ha animat a tothom a venir i omplir els espais: “Ajudem a un sector que se les ha vist magres en els darrers mesos i sobretot fem comunitat i fem gran la cultura, que és segura”.
culturitzat-gironella-2021
La programació compta amb activitats per a tots els públics, i incorpora les projeccions del Cicle Gaudí i les sessions de cinema infantil sense pares, una iniciativa del Consell d’Infants del municipi que té molt èxit entre el públic més menut, segons el regidor.  Vall també destaca que en aquesta edició es recupera el Vermusic en motiu de Sant Marc, el cap de setmana del 23 al 25 d’abril.
Per tal de garantir les mesures de seguretat marcades per la Generalitat de Catalunya l’aforament dels espectacles és del 50% i és necessari reservar entrada. Tant per accedir com durant els espectacles serà obligatori l’ús de mascareta, i en espais tancats no es podrà menjar ni beure.
Les entrades i la informació dels actes es pot trobar a la nova web, culturitzat.cat

L’agenda

18 d’abril – Paula Valls. 5€. Comprar entrades.
24 d’abril – Roger Illa. Gratuït. Reservar entrades.
23, 24 i 15 d’abril – Vermusic. 1€
25 d’abril – Cicle Gaudí: Sentimental. Consultar preus. Comprar entrades.
1 de maig – Italino Grand Hotel. 5€. Comprar entrades.
2 de maig – Pep i MªJosé. Reserva d’entrades al 639728513.
9 de maig – Mort a les cunetes. 5€. Comprar entrades.
16 de maig – Ginestà. 5€. Comprar entrades.
23 de maig – Cinema infantil: Bob esponja al rescate. Gratuït. Reservar entrades.
30 de maig – Cicle Gaudí: La vampira de Barcelona. Consultar preus. Comprar entrades.
2 de juny – Cinema infantil: Pixels. Gratuït. Reservar entrades.
13 de juny – Gemma Humet. 5€. Comprar entrades.
27 de juny – Cicle Gaudí: My mexican brètzel. Consultar preus. Comprar entrades.

X