L’Hospital de Berga reparteix contes als infants ingressats o als que tinguin visita per Sant Jordi

Nova edició de la campanya “Cap nen sense conte” a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. Aquest Sant Jordi el centre repartirà exemplars del llibre “La llegenda del cavaller Sant Valentí” als infants hospitalitzats i també a aquells que tinguin visita concertada.
L’autora del llibre d’aquesta edició és la infermera Nàdia Umbert i les il·lustracions han anat a càrrec de la seva filla Lucía Rodríguez, de només 10 anys. A part de pintar els dibuixos, el conte convida els infants a trobar un element amagat en cadascuna de les il·lustracions.
“Cap nen sense conte” (i la seva campanya específica “Per Sant Jordi, cap nena/a hospitalitzat sense conte”) va néixer l’any 2013 de la mà d’Antoni Argent, escriptor i professor de secundària, i Núria Ramon, professora de secundària i il·lustradora, amb l’objectiu de promoure la lectura entre els nens i nenes. Aquest és el quart any que el projecte arriba al Berguedà gràcies a la implicació de l’Hospital de Berga, que aprofita la celebració de Sant Jordi per repartir contes entre els infants que són al centre o bé que hi passen durant la Diada de Sant Jordi per visitar-se.
 
 

X