La unió de botiguers de Berga fa una crida a comprar a les llibreries i les floristeries aquest Sant Jordi

“Que cap venda de rosa o llibre, vagi en detriment de les nostres llibreries i floristeries”, demana l’entitat en un comunicat

La unió de botiguers de Berga, Bergacomercial, ha emès un comunicat on fa una crida a comprar roses i llibres a les floristeries i llibreries de la ciutat. En el mateix comunicat, l’entitat demana als berguedans que no participin en la venda il·legal de roses i que, durant la Diada de Sant Jordi, les compres a llibreters i floristes convisquin amb les aportacions a entitats socials i culturals.
En el comunicat, Bergacomercial apunta que, pel que fa a floristes i llibreters, “a Berga tenim poca varietat però molta qualitat” i reivindica la tasca de “grans professionals del món literari atents a proposar-te i aconsellar-te les darreres novetats o els títols més destacats”. El manifest també es refereix a les floristeries, que defineix com a “espais comercials carregats de roses i rosers, varietats de proximitat i sempre a punt per donar-vos els millors consells”.
Bergacomercial reconeix i respecta que, per Sant Jordi, les entitats culturals i socials aprofiten per impulsar activitats que els permetin finançar-se, i encoratja la població a col·laborar-hi “per Sant Jordi i tot l’any”. Ara bé, la unió de botiguers demana “que cap rosa o llibre solidari resti als llibreters i floristes de la ciutat”, convida a “multiplicar, però no restar” i insisteix que el 23 d’abril és un dia en què tot ha de poder conviure, menys la venda il·legal: “Gaudim de Berga: anem a dinar a fora o demanem un #bergaperemportar. I sortim a passejar, regalem llibres i roses”.
Ezmn_DWXMBAnaLI

X