Més diners per investigar el càncer infantil gràcies als punts de llibre dels usuaris del centre de dia Cim d’Estela de Berga

La investigació del càncer infantil segueix acumulant donacions procedents de Berga. Els usuaris del centre de dia Cim d’Estela han passat els últims mesos fent punts de llibre de cara a la Diada de Sant Jordi. Una part els han portat a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet i la resta els van donar a l’associació Ginkgo perquè els vengués per Sant Jordi i, així, contribuir en la investigació del càncer infantil.
En total, gràcies als punts de llibre, s’han pogut aconseguir 160 euros que se sumaran a la bossa de diners que Ginkgo fa arribar als investigadors. Des del centre de dia, asseguren que “les persones grans han fet un bon treball en equip, unint les seves capacitats perquè tothom pugui fer el seu punt de llibre”. A més, el fet de donar sortida als punts de llibre donen “significat” a l’acció i fa que els usuaris del centre de dia “se sentin dins un grup”.
Un cop passada la Diada de Sant Jordi, els punts de llibre es poden aconseguir a la biblioteca de Berga, cada vegada que es faci un préstec.
unnamed (2)
FOTO 1

X