El càmping Berga Resort regala un dia de relaxació al personal d'infermeria de l'hospital per agrair-los la feina feta

Tot el col·lectiu d’infermeria de l’Hospital Sant Bernabé de Berga podrà gaudir d’un regal aquest any. Per agrair-los la seva feina durant la pandèmia, el càmping Berga Resort ha decidit obsequiar tots els diplomats en Infermeria, TCAI i portalliteres del centre amb una entrada al recinte, perquè puguin passar un dia gaudint dels serveis de wellness, classes dirigides, piscina, etc.

Berga Resort va anunciar la seva intenció de fer-ho l’any passat, coincidint amb el Dia Mundial de la Infermeria, però la mala evolució de la pandèmia va obligar a posposar-ho. Ara, la iniciativa es recupera de nou perquè l’empresa vol transmetre el seu agraïment a tots aquests professionals per la tasca portada a terme durant les diferents onades de la Covid-19. Precisament aquest dimecres, 12 de maig, se celebra el Dia Mundial de la Infermeria.

X