L’hospital de Berga ha donat 437 altes a pacients que han superat la Covid-19 des de l’esclat de la pandèmia

L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha donat 437 altes a pacients que han superat la Covid-19 des de l’esclat de la pandèmia. El Departament de Salut ha informat aquesta setmana que, des del 8 de març, 75 persones han mort a l’hospital a causa del coronavirus. Per tant, un 14,6% de les persones que han hagut de ser ingressades per la Covid-19 no l’han pogut superar.
En aquests moments, l’hospital té quatre llits ocupats per pacients amb diagnòstic de Covid-19. Són dos menys que divendres passat i el centre encadena una nova setmana, la cinquena, sense defuncions a causa del virus.
A escala comarcal, les dades també són esperançadores. Entre l’11 i el 17 de maig, es van detectar 30 nous positius al Berguedà. Feia més d’un mes i mig que la comarca no se situava en aquests registres, des de finals de març.
Per municipis, Berga ha detectat 11 positius al llarg de l’última setmana i Gironella, 14. A Puig-reig se n’han diagnosticat 3, els mateixos que a Olvan. A Bagà i la Pobla de Lillet se n’han detectat dos, mentre que n’hi ha hagut un tant a Avià com a Casserres.
 

X