El musical Arrelats, de Puig-reig, veu la llum i atrau gairebé 1.200 espectadors en dues funcions

Arrelats ha fet bons els pronòstics i ha triomfat en la seva estrena als escenaris, després de mesos de preparació i d’imprevists que han endarrerit la posada de llarg. El musical ha atret gairebé 1.200 espectadors en les dues funcions que l’Ajuntament de Puig-reig ha programat per aquesta Festa Major al pavelló poliesportiu.
El compositor Sergi Cuenca, la Polifònica de Puig-reig, l’actor Joan Crosas i una orquestra de quinze músics van ser els protagonistes d’una funció que va casar història, música i interpretació gràcies a la música de Cuenca, el llibret de Quim Puig i la direcció escènica de Maria Casellas. L’espectacle era un encàrrec de l’Ajuntament de Puig-reig a Cuenca, pensat per reunir el talent de Puig-reig en un mateix projecte i aprofitar-ho per parlar de la història del municipi.
 

Una Festa Major de traca i mocador

Arrelats era un dels plats forts de la Festa Major, però durant l’última setmana hi ha hagut poc temps per badar al municipi. Puig-reig ha tancat sis dies d’actes festius que l’organització valora com “un èxit”, tant per l’acollida i participació que han tingut la majoria com pel respecte cap a les mesures de contenció de la Covid-19 que ha imperat en totes elles.
Tal com ja va explicar abans dels dies de Festa Major el regidor de Festes de Puig-reig, Cristian Pérez, el programa s’havia treballat amb la previsió de les mesures sanitàries marcades pel Govern pel que fa al control de la pandèmia. En aquest sentit, la celebració s’ha dut a terme amb els aforaments controlats, l’ús de les mascaretes i garantint les distàncies de seguretat.
A banda, l’organització també fa una lectura molt positiva de la participació. La majoria d’actes han rebut una gran resposta dels veïns i veïnes i, fins i tot, de públic vingut de fora, fins al punt que algunes propostes han penjat el cartell de complet. És el cas del concert de Xiula, al camp de futbol, que va exhaurir les 750 localitats disponibles, o el Puig-reig Escape Room, per on hi ha passat més de 300 persones.
xiula
La resta de propostes també han tingut una bona acollida, com per exemple l’espai de música i vermuts Puig-brunch-reig, la cantada d’havaneres amb el grup Neus Mar, la cursa d’orientació, el concert de Gertrudis, els concerts de l’Orquestra Meravella o el pregó a càrrec del Consell d’Infants, entre d’altres.
L’Ajuntament de Puig-reig i la Comissió de Festes volen agrair a totes les entitats i col·lectius del municipi que han fet possible, un cop més, i en un any especialment complicat com aquest per la incertesa de la pandèmia, una festa major per a tots els públics.
Room

X