Ni un sol ingrés per Covid-19 aquesta setmana a l’hospital de Berga

No ha calgut ingressar cap pacient a l’hospital de Berga aquesta última setmana a causa de la Covid-19. El Sant Bernabé no ha fet ingressos, però tampoc ha donat cap alta, de manera que continuen havent-hi els quatre llits ocupats per pacients amb diagnòstic de Covid-19. Des del 8 de març del 2020, l’hospital berguedà ha donat 437 altes per Covid-19 i ha patit 75 defuncions.
A la comarca, les xifres d’afectació continuen baixant. L’última setmana s’han detectat catorze nous positius: cinc han estat a Berga, tres a Olvan, dos a Gironella, dos a Puig-reig, un a Saldes i un a Avià.
Aquesta setmana, a més, el Berguedà torna a tenir un risc de rebrot mitjà-baix (groc), quatre mesos després de l’última vegada. La velocitat de propagació del virus ja és a 0,43, molt per sota de l’1 que indica dicta si el virus s’expandeix o no, i en uns nivells que no s’assolien des del novembre. Pel que fa al recompte de casos setmanals, no se’n registraven menys de vint a tot el Berguedà des de finals de febrer.
 
 

X