FIRHÀBITAT renova amb Avià: la segona edició repetirà ubicació i serà del 10 al 12 de juny del 2022

FIRHÀBITAT tanca la primera edició amb una valoració positiva i amb data ja per a la segona edició del certamen, que serà a Avià del 10 al 12 de juny del 2022. La Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, única al territori, ha convertit la comarca en l’aparador d’un sector viu i en moviment que necessita espais com aquest certamen per continuar creixent.
Durant tres dies han passat per Avià més 5.000 de visitants, entre professionals i públic general,  que han passejat entre els estands i han participat de les ponències, taules rodones i tallers programats. Algunes de les ponències han registrat l’assistència de més d’una vuitantena de persones, fet que es valora positivament.
A més a més, Avià ha estat l’escenari de la trobada anual de l’Institut Espanyol de Baubiologie, amb més d’una setantena d’inscrits provinent de tot l’estat. El president de l’ACEB, Josep Maria Serarols, s’ha mostrat satisfet d’aquesta bona sintonia amb el centre i ha anunciat que durant Firhàbitat s’ha tancat ja la continuïtat de la col·laboració de l’IEB amb el certamen.

El tercer seminari de biomedicions de l’Institut de Baubiologie d’Alemanya, també a Avià

La comissió de FIRHÀBITAT es posa a treballar en la segona edició de la mostra de cara a l’any vinent i, també, paral·lelament, en l’organització d’activitats i propostes relacionades amb el sector de la bioconstrucció i l’eficiència energètica que tindran lloc al llarg de l’any, amb l’objectiu de dotar de múscul i continguts la marca FIRHÀBITAT de manera permanent, i no únicament en un cap de setmana de fira.
En aquest sentit, just aquesta setmana ja continuen les formacions amb una sessió de biomedició dirigida a professionals i a hores d’ara ja hi ha confirmada la celebració, també a Avià, del seminari de biomedicions que organitza l’Institut de Baubiologie d’Alemanya. Aquesta trobada s’ha celebrat únicament dues vegades a Espanya i aquesta serà la tercera ocasió amb la participació, únicament, de set alumnes, ja que es tracta d’una formació molt especialitzada que va dirigida als exalumnes del màster de bioconstrucció.
La patronal d’empresaris agraeix en un comunicat la implicació de l’Ajuntament d’Avià en el projecte, així com la resta d’administracions i col·laboradors que han fet possible l’esdeveniment. A més a més, també fa un agraïment especial a tots els professionals, expositors, empresaris i entitats que hi han participat d’una manera activa, així com als voluntaris i als membres de l’organització.

X