Gironella i Puig-reig obren la piscina aquest dissabte

Aquest cap de setmana s’inaugura la temporada d’estiu a les piscines de Gironella i Puig-reig. Totes dues obriran dissabte, i ho faran amb millores. A Gironella, l’Ajuntament ha renovat les dutxes exteriors i ha fet tasques de manteniment dels vasos i la maquinària interna de la piscina. A Puig-reig, s’ha substituït el paviment de les platges de la piscina per un de nou, s’han ampliat les platges cap a la part oest, i s’ha instal·lat una dutxa i una pèrgola en aquesta nova zona.
La piscina de Gironella obrirà de 10 del matí a dos quarts de 9 del vespre (20.30 h), mentre que la de Puig-reig ho farà de 10 del matí a tres quarts de 8 del vespre (19.45 h). A Puig-reig, però, els mesos de juliol i agost hi haurà matisos a l’horari: dilluns, dimecres i dijous s’obrirà de les 10.30 h fins a les 19.45 h, mentre que dimarts, divendres i el cap de setmana s’obriran portes a partir de les 10.

Adaptades a la pandèmia

De moment, serà obligatori accedir a la piscina amb mascareta, com a mínim fins que les autoritats diguin el contrari. A més, també caldrà mantenir la distància d’almenys un metre i mig entre grups. Tots dos ajuntaments -el de Gironella i el de Puig-reig- apel·len a la responsabilitat, això sí, per evitar haver de prendre mesures més restrictives en l’entorn de la piscina.

Els preus

A Gironella, la compra d’entrades i abonaments es farà a través del nou portal piscinagironella.cat. Hi haurà abonaments de temporada per a adults (63,30 €) i per a infants (42,20 €) i abonaments de 15 dies també per a adults (37,30 €) i per a infants (24,90 €). A més hi haurà la possibilitat d’aconseguir un descompte del 15% en els abonaments si s’adquireixen en família, amb un mínim de 3 persones de la mateixa unitat familiar.
Les entrades diàries valdran 3,40 € els dies feiners i 4,5 € en dissabtes i festius. Els infants, de 6 a 15 anys, pagaran 2,10 € entre setmana i 3,40 € els dissabtes i diumenges.
La plataforma de venda d’entrades oferirà un codi QR tant per les entrades com pels abonaments que servirà per accedir a la piscina. A més, s’ha habilitat una aplicació per al mòbil des d’on es poden comprar entrades i abonaments, i a banda es pot tenir el QR sempre al telèfon. L’aplicació està disponible tant per Android com per iOS.
A Puig-reig, l’entrada de dissabte, el dia de la inauguració, serà gratuïta. A partir de diumenge el cost de l’entrada pels adults (de 16 a 59 anys) els dies laborables serà de 3,50 euros; pels menors de 16 anys, 2,40 euros i a partir de 60 anys, 3 euros. Els dies festius el preu serà de 4,90 euros pels adults; de 3,60 euros pels menors de 16 anys i de 4 euros a partir dels 60 anys.
Els abonaments de temporada costaran 53 euros pels adults; 38,20 euros pels menors de 16 anys i 45,60 euros pels majors de 60 anys. S’aplicarà un descompte del 10% amb el carnet familiar (mínim de 3 membres, el descompte és per cada membre) i del 15% pels membres de família nombrosa o monoparental.

X