Una guineu s’ha cruspit el Preferit, el gall amb el millor cant de Catalunya

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Una guineu s’ha cruspit el Preferit, el gall amb el millor cant de Catalunya

Ha mort el gall amb el millor cant de Catalunya, i ho ha fet d’una forma horrorosa. L’ha caçat una guineu, a la seva masia de Guardiola de Berguedà. La propietària del gall, Judit López, ha explicat al programa Catalunya Nit, de Catalunya Ràdio, que és un dels riscs que té tenir els galls lliures a plena natura, en un lloc envoltat de bosc: “Ens ha passat alguna vegada. És el cicle de la vida”. Això sí, el Preferit ha mort amb descendència: aquesta mateixa setmana han nascut una dotzena de pollets, hereus del Preferit, entre els quals hi ha quatre galls. Qui sap si hauran heretat l’envejable cant del pare.
Escolta el relat dels fets de la propietària del Preferit, a Catalunya Ràdio, AQUÍ.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZhdWRpbyUyRmVtYmVkJTJGMTEwNDc0MiUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjI1MDBweCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjI4MXB4JTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X