L’Hotel d’Entitats de Berga vacunarà quatre matins i una tarda sense cita prèvia durant el mes d'agost

L’Hotel d’Entitats de Berga s’afegeix avui als punts establerts a tot Catalunya per vacunar la població de més de dotze anys que hi vagi sense tenir dia ni hora concertats. El centre vacunarà sense cita prèvia durant el mes d’agost cada dilluns de 4 a 7 h de la tarda, i els dimarts, dimecres, dijous i divendres de 9 a 1 h del migdia.

Crida a aprofitar l’agost

El departament de Salut i l’ICS de la Catalunya Central fan una crida a la responsabilitat ciutadana perquè tothom aprofiti l’agost per vacunar-se. La decisió d’obrir la vacunació sense cita s’ha pres per facilitar al màxim l’accés de la ciutadania a la vacuna i entrar a la tardor amb la màxima normalitat possible. També es fa una crida especial a les embarassades, perquè tenen un risc vint-i-tres vegades més alt d’acabar ingressades per COVID-19.

Les cites programades continuen actives

El web vacunacovid.catsalut.gencat.cat continua actiu, i la decisió de vacunar-se sense cita no afecta els qui ja tenen dia i hora demanats als punts de vacunació durant el mes d’agost.