L’expansió de Bengala Spain: la seva arribada a Barcelona

Patrocinat

Fa més de 10 anys que Bengala Spain està en funcionament oferint un ampli catàleg de productes als usuaris, amb tot el necessari per introduir-se en el món de les shishas i pipes d’aigua. Aquesta marca va començar a Sevilla i, gràcies al seu equip de professionals i serveis que ofereixen, avui es troben a diferents punts del país.

La darrera notícia de Bengala Spain és l’obertura d’una nova botiga física a Barcelona, concretament al Centre Comercial Gran Via 2. Es tracta del primer local que la marca obre a Catalunya; ja compta amb diferents establiments a Madrid i, per descomptat, a Sevilla.

El seu èxit ve de la seva pàgina web, un e-commerce ben estructurat i complet, on es poden adquirir tot tipus de cachimbas, així com altres productes i accessoris relacionats amb el sector. Actualment, Bengala Spain està considerada com la botiga online líder a Espanya en aquest sector, tenint en compte el molt bon posicionament del web, com ha apuntat algunes vegades el seu CEO, Ángel Molero.

La botiga de Barcelona, d’uns 90 metres quadrats, suposa un salt més de la marca, que ja és reconeguda a altres països.

Un creixement exponencial

Bengala Spain és una marca sevillana que neix amb l’objectiu de satisfer les necessitats d’un col·lectiu concret. Tot va començar amb Molero com a emprenedor i, poc a poc, es va anar sumant gent a l’equip. Actualment, l’entitat té a prop de 50 treballadors, un número que segueix augmentant.

Si al principi els seus serveis estaven enfocats en localitzacions concretes, principalment a Sevilla, actualment Bengala Spain s’ha convertit en una de les empreses més reconegudes del sector a nivell internacional. El seu creixement ha sigut notable, de fet, segons les dades proporcionades per l’entitat, des de la seva fundació fins ara han pogut vendre més de 100.000 pipes d’aigua, sense comptar aquells productes i accessoris que també ofereixen.

Han estat pioners a tot el país i han inclòs serveis que han augmentat la seva notorietat. Tant és així que actualment Bengala Spain compta amb productes de fabricació pròpia, com és el cas de les cazoletas; elaborades amb materials de primera qualitat, fent productes totalment exclusius i especialitzats dins el sector.

A més a més, el seu creixement també s’ha apreciat en l’obertura de nous negocis. Tant és així que ara a la capital andalusa compten amb diversos establiments d’hostaleria, com és el cas de Boho Sevilla i Boho Grill.

Aposta pel món local

El grup empresarial creat per Bengala Spain també compta amb B2B Hookah, una entitat especialitzada en la venda de pipes d’aigua, shishas i accessoris a l’engròs.

En qualsevol cas, un dels objectius principals del grup no és un altre que apostar per les tècniques de terrisseria local, sabent que a Sevilla hi ha un gran número de professionals dedicats al sector. Així, amb la fabricació dels seus productes, Bengala Spain vol posar en valor la terrisseria sevillana, com a símbol de qualitat i garantia de tot el que ofereix en el seu catàleg.

Productes amb dissenys únics i originals que es realitzen a mà en tallers tradicionals de la capital, donant un impuls a aquest ofici tan arrelat a aquesta part d’Andalusia, per poder mostrar el món a través d’un sector que està totalment a l’alça.

X