4 denúncies en un dia a Capolat per aparcar al bosc i 5 més per deixar el cotxe trepitjant la carretera

El dispositiu és "un patrullatge preventiu" amb motiu de l'inici de la temporada de bolets

Cap de setmana de dispositiu especial dels Mossos al Berguedà i al Solsonès. Dissabte agents del cos es van desplaçar al terme municipal de Capolat per perseguir les accions incíviques als entorns del bosc, ara que ja ha començat la temporada boletaire. La jornada va acabar amb quatre denúncies per accés motoritzat al medi natural (aparcar al bosc, en zones prohibides) i cinc més per deixar el vehicle trepitjant la carretera.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a l’Aquí Berguedà que el dispositiu de dissabte -que es va complementar diumenge, amb un desplegament al Solsonès- és “un patrullatge preventiu” amb motiu de l’inici de la temporada de bolets. “Es fa una prevenció per fer entendre a la gent que es pot anar al bosc, però s’ha de fer amb respecte”.