Grau Franch aconsegueix el millor resultat de la temporada a Campredó

El jove de Gironella puja al segon esglaó del podi a l'antepenúltima prova de la Copa Catalana de Trial per a Nens

Cop antològic de Grau Franch a la Copa Catalana de Trial per a Nens. El pilot de Gironella s’ha assegurat de manera virtual la tercera posició a la classificació final de temporada. Ho ha fet amb el seu millor resultat de la temporada: per primer cop s’ha colat al segon esglaó del podi.

La copa ha fet parada aquest cap de setmana a Campredó, al Baix Ebre. Grau Franch hi arribava després de quatre tercers llocs i un quart, en les cinc primeres jornades del certamen. I Arnau Arias hi arribava com a líder, amb cinc punts de marge respecte a Gael Hernández. A Campredó, però, Franch va ser capaç de colar-se entre Hernández i Arias per primera vegada.

Gael Hernández va aconseguir la seva quarta victòria de la temporada i va recuperar el liderat que havia perdut el maig, als Alfacs, a Alcanar. En canvi, el fins ara líder, Arnau Arias, va ser tercer, per darrere de Grau Franch, i passa de ser el perseguit amb cinc punts de marge a ser el perseguidor havent de recuperar-ne quatre.

Per la seva banda, Franch continua ampliant l’avantatge respecte al quart classificat, Silvestre Ginferrer, que a Campredó va ser quart. La segona posició de Franch li ha permès sumar 20 punts d’una tacada per enfilar-se fins als 97. El de Gironella ja és a 29 del segon classificat, Arnau Arias, i en suma 32 més que el quart, Silvestre Ginferrer, quan tot just en queden 50 en joc.

La pròxima prova del campionat serà a Corbera de Llobregat, el 24 d’octubre. Serà la penúltima cita de la copa i precedirà la cloenda: el trial d’Aitona, al Segrià, el 5 de desembre.

X