L’hospital de Berga, escollit com un dels tres millors hospitals comarcals petits de l’Estat

Els guardons es van donar dijous en un acte a Sevilla, en una edició que ha tingut més de 120 hospitals participants

L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha rebut el guardó que l’acredita com un dels tres millors hospitals comarcals petits de l’estat espanyol, en el marc dels premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards. Els organitzadors han valorat, entre altres aspectes, els resultats en estada mitjana dels pacients, el temps de resolució, la complexitat, la mortalitat, la codificació de les altes i la cirurgia major ambulatòria.

L’objectiu és valorar l’excel·lència hospitalària a través de l’anàlisi de més de 250 indicadors d’eficiència i qualitat assistencial, per promoure la millora contínua en la gestió d’hospitals tant públics com privats. Enguany els premis han tingut més de 120 centres participants.

El certamen és organitzat per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors de gestió sanitària, i la companyia ASHO, de prestació de serveis de codificació d’altes hospitalària, processos ambulatoris i creació de software d’ajuda a la codificació.

X