Lluís Gonfaus, subcampió de Catalunya d’enduro

Ha estat segon a l'última prova del certamen i s'ha assegurat el subcampionat, per darrere d'Albert Fontova

El berguedà Lluís Gonfaus ha segellat aquest cap de setmana el subcampionat de Catalunya d’enduro en categoria E-125 2 Temps. La darrera prova del certamen s’ha disputat a Calders, al Moianès, i el líder, Albert Fontova, hi arribava amb els deures fets, com a campió matemàtic, de manera que el gran al·licient era veure qui completaria el podi final.

De fet, Fontova no ha participat en la darrera cita. Havia guanyat les quatre primeres rondes i n’ha tingut prou per guanyar el campionat. Per darrere, Gonfaus també ha fet els deures i ha mantingut la segona posició que ja posseïa abans de l’última jornada. El berguedà ha estat segon a Calders en una prova que ha guanyat Yago Domínguez, que ha quedat a només dos punts de pujar al podi final i desbancar Alex Puey. Aquest últim n’ha tingut prou fent tercer a Calders per assegurar-se la tercera posició a la general.

El subcampionat és un premi a la regularitat. Gonfaus és dels pocs que ha disputat les cinc rondes del campionat i, a més, ho ha fet amb bons resultats. A Sitges, a la primera jornada, va ser segon; al Berguedà, quart; a Oristà, primer va ser cinquè i a la segona jornada, segon. I ara, a Calders, novament segon, per ratificar el subcampionat.