Grau Franch tanca una temporada per emmarcar amb un nou podi al Trial d’Aitona

De les 8 proves que té el Campionat de Catalunya de Trial de Nens, en 7 el berguedà Grau Franch ha acabat en llocs de podi. Aquest cap de setmana passat s’ha disputat la darrera, a Aitona (Segrià), i Franch ha tornat a ser tercer, el resultat més repetit pel pilot al llarg de la temporada.

Per davant seu, frec a frec apassionant fins a l’últim moment entre Gael Hernández i Arnau Arias. Tots dos arribaven a l’última cita separats per només un punt i, per tant, amb tot obert: qui guanyés a Aitona, seria campió. I així ha estat. Hernández ha estat millor, per molt poc, però ho ha estat. De fet, tots dos aspirants han quedat empatats a punts a Aitona, però el jurat ha proclamat Hernández com a guanyador per haver acumulat més zeros al llarg del recorregut.

A la general final, Hernández suma 175 punts, quatre més que Arnau Arias, que acaba segon, amb 171. Per darrere, no hi ha dubte: el gironellenc Grau Franch és tercer, amb 129 punts, lluny dels dos primers però també a molta distància del quart, que ha estat Silvestre Ginferrer, amb 91 punts.

X