La Polifònica de Puig-reig participa en aquesta magnífica versió simfònica de ‘Volcans’ de Buhos

La tarda del dia de Cap d’any es va poder veure per TV3 el concert “Emociona’t amb la SCCC, 25 anys de Música Global” enregistrat a l’Auditori de Girona el juny del 2021. La Polifònica de Puig-reig hi va actuar, juntament amb les veus dels cantants Elena Gadel, Miki Núñez, Paula Giberga i Manu Guix i l’Orquestra Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC).

Un dels grans moments del concert va ser la interpretació de la cançó ‘Volcans’ del grup Buhos, que ha estat una de les cançons més escoltades durant els darrers mesos. En el vídeo que acompanya aquesta notícia, podeu escoltar-ne la versió simfònica.

Si us heu quedat amb ganes de més, podeu veure el concert sencer, des del lloc web del TV3alaCarta.

Si teniu problemes per veure o escoltar el vídeo, feu clic aquí.