La Plana, Avià i els seus moments més virals, protagonistes a ‘El Búnquer’ de Catalunya Ràdio

El programa nocturn de l’emissora pública, conduït pel Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, analitza i destapa cada dia les curiositats i anècdotes d’un dels pobles de la geografia catalana. En el capítol del passat dijous, la colònia de la Plana i Avià han passat pel sedàs dels comunicadors.

Els ha sobtat la trobada dels Ramons, que es va fer a la població fa uns anys, el lloro més patumaire i el moment en què el llavors regidor d’Avià Josep Subirana va renunciar a un premi internacional com a denúncia a la presència de presos polítics a l’estat espanyol.

Trobareu aquesta part a partir del minut 25:30. I si teniu algun problema per veure el vídeo, podeu pitjar aquí.

A més, com a bonus track, en el mateix capítol, podeu escoltar una anècdota sobre un suposat doble gironellenc del Peyu. Això ho trobareu al minut 40.

X