Cal Rosal recupera el consultori remodelant l’antic local social

Funciona des del 10 de març, gairebé dos anys després que el Departament de Salut anunciés el tancament de l'antic consultori sense previsió de reobertura

Cal Rosal ja torna a tenir consultori. Funciona a l’antic local social des del dia 10 de març i va reobrir gairebé dos anys després que el Departament de Salut anunciés el tancament de l’antic consultori sense previsió de tornar-lo a obrir. A partir d’aquí, l’Ajuntament d’Olvan va iniciar els tràmits per evitar-ho i va oferir al Departament de Salut l’antic local social, de titularitat municipal.

El local sempre ha reunit els requisits estructurals que demanava el Departament i això ha facilitat l’èxit de les negociacions. L’Ajuntament, això sí, ha hagut de buscar diners per pagar les obres de remodelació de l’antic local social. I els ha trobat: a través del Programa General d’Inversions de la Diputació de Barcelona.

En un comunicat, l’Ajuntament defineix el nou espai com “un consultori modern, adaptat i preparat per fer front als requeriments d’espai, ventilació i connectivitat actuals”. A més, apunta que es tracta d’un “equipament que no només atén a la població de Cal Rosal, sinó també a un entorn, que comprèn habitants d’altres municipis com Avià o Berga”. Amb el consultori reobert, aquesta població passa a disposar altra vegada d’atenció mèdica i serveis d’infermeria de proximitat, d’una manera personalitzada i recuperant la presencialitat que en alguns moments de la pandèmia s’havia perdut.

Els horaris d’obertura del consultori seran els dilluns i dijous de 8 a 15 h, mentre que el servei a Olvan es mantindrà els dimarts i divendres també amb el mateix horari.

Els horaris

Consultori d’Olvan

Dimarts

Unitat Atenció Usuari: 8.00 a 15.00 h

Infermera: 8.00 a 15.00 h

Metge: 8.00 a 15.00 h

Divendres

Unitat Atenció Usuari: 8.00 a 15.00 h

Infermera: 8.00 a 15.00 h

Metge: 8.00 a 15.00 h

Consultori de Cal Rosal:

Dilluns

Unitat Atenció Usuari: 8.00 a 15.00 h

Infermera: 8.00 a 15.00 h

Metge: 8.00 a 11.30 h

Dijous

Unitat Atenció Usuari: 8.00 a 15.00 h

Infermera: 8.00 a 15.00 h

Metge: 8.00 a 11.30 h