El FS Casserres homenatja els seus dos últims capitans amb un partit contra els veterans del Barça

L'entitat organitza un partit d'homenatge a Marc Codina i Josep Serralta. Els dos capitans compartiran equip amb excompanys i s'enfrontaran als veterans del Barça, el 24 d'abril

Josep Serralta (d'esquena) i Marc Codina, en un partit, el maig del 2018. ALBERT CODINA SOLER

Marc Codina i Josep Serralta jugaran aquest abril el seu últim partit de futbol sala. Són els dos últims capitans del primer equip del Futbol Sala Casserres i l’entitat ha anunciat un homenatge per a tots dos. Serà el 24 d’abril, en un partit contra els veterans del Barça en què Codina i Serralta compartiran equip amb excompanys (la gran majoria ja inactius).

A més, la jornada també servirà per recaptar diners per ajudar a la tasca de Creu Roja amb la crisi humanitària que es viu a Ucraïna. Així, tots els beneficis que es recullin en la jornada es traduiran en ajuda cap als ucraïnesos.

El partit es disputarà a la Llangotera, el pavelló poliesportiu de Casserres, a les 12 del migdia del diumenge 24 d’abril.