Ivan Camps i Vanesa Chirveches guanyen els 24 quilòmetres de la Pugo Regis Trail

La tercera edició de la cursa de muntanya de Puig-reig atrau 240 inscrits entre la prova de 24 km i la de 14, i una vuitantena d'infants a l'estrenada cursa infantil

Ivan Camps i Vanesa Chirveches, en un moment de la cursa, a Puig-reig. ANNA E PUIG

Triomfs berguedans a la prova llarga de la Pugo Regis Trail, a Puig-reig. Ivan Camps i Vanesa Chirveches van ser els més ràpids de la prova de 24 quilòmetres, mentre que Roger Comellas i Xènia Calzado van pujar a l’esglaó més alt del podi de la prova de 14 km. Entre les dues proves, la Pugo Regis Trail va sumar 240 inscrits. A més, també es va estrenar la cursa infantil, que va atraure més de 80 participants.

Camps es va adjudicar la prova llarga amb un temps d’1 hora, 56 minuts i 6 segons, amb gairebé quatre minuts de marge respecte a Roger Embid, que va ser segon. Joan Ramon Ruiz va completar el podi a uns sis minuts de Camps. En l’apartat femení, Chirveches va ser la guanyadora amb una marca de 2 hores, 30 minuts i 2 segons. Darrere seu va arribar la també berguedana Judit Franch, a uns 5 minuts i mig, mentre que Anna Suriol va completar el podi travessant la meta uns 25 minuts després que Chirveches.

Pel que fa a la prova de 14 quilòmetres, Roger Comellas va imposar-se a Lleïr Barcons per poc més de 2 minuts, amb una marca d’1 hora, 1 minut i 48 segons. Adrià López va completar el podi, a 6 minuts i 45 segons del guanyador. En fèmines, Xènia Calzada va guanyar amb una marca d’1 hora, 18 minuts i 11 segons, amb poc més d’un minut de marge respecte Lioba Santamaria i a gairebé cinc minuts de Mireia Monistrol, que va completar el podi.

La tercera edició de la Pugo Regis Trail va ser organitzada, un cop més, pel CquiE Trail, amb el suport de l’Ajuntament de Puig-reig. En un comunicat, el consistori destaca que “l’ambient va ser festiu i durant la jornada van prevaldre valors com l’esforç i la diversió envers la competició en un esport cada dia més practicat al municipi amb la creació, a Puig-reig, de l’Escola CquiE Trail”.

Aquest any, a més, els organitzadors han comptat amb l’ajuda de 60 voluntaris del poble que s’han implicat per tal que la Pugo Regis tornés a ser un èxit.