Xavi Tomasa guanya la Mitja Marató de Segòvia, una de les grans cites d’Espanya

L'atleta de Berga afegeix una victòria de prestigi al seu palmarès i completa els 21 quilòmetres de la mitja segoviana amb un temps d'1 hora, 9 minuts i 10 segons

Victòria de prestigi de Xavi Tomasa. L’atleta de Berga s’ha endut la Mitja Marató de Segòvia, una de les grans cites del calendari estatal, per davant de Diego Jiménez i Javier García. Tomasa ha travessat la línia d’arribada amb un temps d’1 hora, 9 minuts i 10 segons, amb un marge d’1 minut i 20 segons respecte a Jiménez i de 4 minuts i mig respecte a García.

El mitjà segovià El Adelantado parla directament de “recital” quan narra l’actuació de Tomasa als carrers de Segòvia. El berguedà va liderar la prova en solitari des de l’equador i només l’avilès Diego Jiménez va ser capaç de mantenir-se a poca distància fins a meta. Per darrere, Javier Garcia va anar perdent pistonada en el tram final, però va aconseguir mantenir el tercer lloc i va ser el millor atleta local.

La Mitja Marató de Segòvia té 21 quilòmetres i 97 metres. Els primers metres de l’edició van passar per la Via Roma, però més endavant els atletes van desfilar per davant d’infraestructures monumentals com la catedral o l’aqüeducte.

X