Un accident a la C-16 a Bagà provoca cues quilomètriques durant tota la tarda de divendres

Les retencions han estat en tots dos sentits de la marxa i s'han allargat fins a última hora, malgrat que l'accident s'ha produït a mitja tarda

Tarda de retencions a la C-16 a l’altura de Bagà. Un accident a mitja tarda ha obligat, per moments, a tenir els dos sentits tallats i això ha provocat cues quilomètriques tant en direcció al túnel del Cadí com en sentit Berga. El motiu ha estat un xoc frontal entre dos vehicles.

El Servei Català de Trànsit ha informat a mitja tarda que la C-16 a Bagà estava tallada i que hi havia cues importants. Cap a última hora de la tarda, s’ha donat pas alternatiu i això ha fet que els primers vehicles que s’havien trobat l’accident poguessin avançar tant en un sentit com en un altre.

Ara bé, tot i el pas alternatiu el nombre de cotxes que s’havia acumulat a la carretera era molt gran, i això ha fet que les cues hagin continuat existint en un moment crític en aquest tram de carretera: als vehicles que tornen d’una jornada a les pistes d’esquí, s’hi sumen els que pugen a passar el cap de setmana.

X