El Panda dels berguedans Marc Rial i Josep Maria Guilanya arrasa el desert de Tunísia

El seu cotxe, l'Inforber Panda Team Berguedà, ha guanyat la categoria Adventure C3 del Tunisie Challenge amb només 225 punts de penalització

Victòria pletòrica dels berguedans Marc Rial i Josep Maria Guilanya al Tunisie Challenge. Han passat més d’una setmana al desert de Tunísia per afrontar un repte dividit en cinc etapes… I han acabat l’experiència amb millors registres que ningú.

El seu cotxe, l’Inforber Panda Team Berguedà, ha guanyat la categoria Adventure C3 amb només 225 punts de penalització, per davant del Rofman 4×4 de Saragossa (245 punts) i dels seus companys d’equip, l’Inforber Panda Team de Campdevànol (280 punts).

Les aventures al desert en Pandas feia temps que s’havien interromput. L’organització del Tunisie Challenge detalla que, amb l’esclat i l’evolució de la pandèmia, es van haver de suspendre les edicions de primavera i hivern tant del 2020 com del 2021 al Marroc. Ara, ja han culminat una edició a Tunísia; en preparen una segona per a l’octubre, també a Tunísia; i tornaran al Marroc, el desembre.

X