Diversos escorcolls a Berga en el marc d’un operatiu contra el tràfic de drogues

L'operatiu ha començat a les 7 del matí i els Mossos tenen previst fer-ne balanç un cop acabi, en les pròximes hores

Matí d’escorcolls a Berga i altres municipis de la Catalunya central en el marc d’un operatiu contra el tràfic de drogues. Els Mossos d’Esquadra han entrat en diversos domicilis de la capital del Berguedà i han fet, almenys, dues detencions. També han entrat en diversos domicilis de Manresa i Solsona en un operatiu que a aquesta hora (12.00 h) encara continua. L’operatiu ha començat a les 7 del matí i els Mossos tenen previst fer-ne balanç un cop acabi, en les pròximes hores.

[ACTUALITZACIÓ 14.00 H] Els Mossos han tancat l’operatiu havent fet 29 entrades en domicilis de la Catalunya central. Fonts del cos han confirmat a l’Aquí Berguedà que el gruix de les entrades s’han fet a Manresa i Berga, tot i que també recalquen que n’hi ha hagut en municipis més petits. En l’operatiu, hi han participat 250 efectius de Mossos i han intervingut diferents tipus de drogues, principalment marihuana. La investigació segueix oberta i es manté el secret d’actuacions.

Tot i que les fonts oficials de policia no concreten ni el nombre d’entrades que s’han fet a Berga, ni la ubicació dels domicilis escorcollats, ni el nombre de detinguts per municipis, l’Aquí Berguedà ha pogut comprovar que durant el matí hi ha hagut presència de furgones de Mossos en diversos carrers del barri vell, també al carrer Verge de la Salut (vall de baix) i al pàrquing de sorra del nord de la Rasa dels Molins.