El Pàdel Indoor Berguedà crea la Copa del Berguedà, amb quatre tornejos de cap de setmana entre maig i juliol

Hi haurà tres tornejos previs entre maig i principis de juliol que donaran punts per al màster final, on només podran participar els jugadors que, almenys, hagin jugat una de les tres fases prèvies

Una lliga d’estiu de pàdel, dividida en quatre tornejos de cap de setmana entre maig i juliol. És la Copa del Berguedà, l’ha creat el Pàdel Indoor Berguedà i és la consagració a la comarca dels ja habituals tornejos d’estiu de la disciplina.

El pla de competició és senzill: hi haurà tres tornejos de cap de setmana (de divendres a diumenge) l’últim cap de setmana de maig (27-28-29), el d’abans de Patum (10-11-12 de juny) i el segon de juliol (8-9-10). Cada torneig donarà punts als participants per a un quart torneig, el màster final, que serà l’últim cap de setmana de juliol (29-30-31) i on només podran participar els jugadors que, almenys, hagin jugat un dels tres tornejos previs.

Els jugadors que aconsegueixin més puntuació als tres tornejos previs quedaran enquadrats a la primera categoria del màster final i la resta es dividiran -també en funció de la puntuació obtinguda- entre la segona i la tercera categoria. Hi haurà tres categories en l’apartat masculí, tres més en el femení i dues en el mixte, i les parelles guanyadores de la primera categoria al màster final guanyaran un viatge per a dues persones.

Inscripcions obertes

Les inscripcions ja es poden fer als telèfons 636.83.87.50 i 93.821.90.84 o a la recepció del Pàdel Indoor Berguedà. Un altre avantatge de jugar els tres tornejos previs és que la participació en el màster final surt de franc.

Els preus van des dels 30 euros per participar en una sola prova i una categoria fins als 65 que val als no-abonats al Pàdel Indoor Berguedà participar en tres proves i dues categories.

X