El Grup de Defensa fa un bus des de Berga per anar a la manifestació de Puigcerdà contra els Jocs d’Hivern

La manifestació, convocada per la plataforma Stop JJOO, començarà a les 12 del migdia al Recinte Firal de la capital de la Cerdanya. El bus berguedà sortirà de Berga i pararà a Bagà, abans d'arribar a Puigcerdà

Manifestació a Berga, per protestar contra la decisió de no fer cap consulta al Berguedà sobre els JJOO. GEMMA ALEMÁN / ACN

Els berguedans que ho vulguin podran pujar a Puigcerdà en bus aquest diumenge, 15 de maig, per assistir a la manifestació en contra dels Jocs Olímpics d’Hivern. L’expedició sortirà des de la parada d’autobusos del passeig de la Pau a les 10 del matí i farà parada a la rotonda de l’institut de Bagà al cap de mitja hora, a les 10.30 h. Pel que fa a la tornada, es preveu sortir de Puigcerdà a les sis de la tarda (18 h).

La manifestació a Puigcerdà començarà a les 12 del migdia al Recinte Firal. La convoca la plataforma Stop JJOO i es preveu acabar a dos quarts de 2 del migdia amb els parlaments dels portaveus de la plataforma a la plaça del Call. A partir de les 2 del migdia hi haurà dinar i actuacions musicals d’Alidé Sans, Cesk Freixas, Orquestrina Trama, Joina, Sorguen i PD Nanfu fins a les 5 de la tarda, quan es donarà per tancada la festa.

Els tiquets per desplaçar-se a Puigcerdà en bus es poden reservar online, a través de Bizum o transferència AQUÍ. També es poden reservar presencialment, a les oficines d’Assegurances Berga, al carrer Prat de la Riba, 9, de 9 a 18 h. La iniciativa del Grup de Defensa se suma als busos que l’Assemblea Nacional Catalana organitza a tot el territori i, de fet, aquí compta amb el suport de la territorial de l’ANC.

X