La gironellenca Sara Sánchez, més líder que mai al campionat d’Europa de motociclisme

Cap de setmana de traca i mocador de la pilot de Gironella: pole, volta ràpida i carrera per ampliar fins a 17 punts el seu avantatge al capdavant de la general

Sara Sánchez, amb el seu equip, celebrant la victòria a Itàlia. 511 RACING TEAM

Cap de setmana estel·lar de la gironellenca Sara Sánchez al campionat d’Europa de motociclisme femení. La pilot de Gironella es va endur la pole, la volta ràpida i la carrera del Gran Premi de Vallelunga, a Itàlia. Sánchez ja arribava a la cita (la quarta del campionat) com a líder de la general i l’actuació li permet refermar aquesta primera posició per davant de la madrilenya Beatriz Neila.

A la carrera, Sánchez, Neila i la italiana Roberta Ponziani van arribar juntes a l’última volta. Neila va iniciar la volta com a líder, amb Sánchez trepitjant-li els talons i amb Ponziani a l’expectativa, però la pilot de Gironella va fer un avançament magistral per l’exterior a l’equador de la volta i va agafar una distància que seria insalvable per les seves dues rivals.

Amb aquesta victòria, Sara Sánchez ja suma 86 punts i ja li’n treu 17 a Beatriz Neila, que és segona, amb 69. Per darrere seu hi ha la italiana Ponziani, amb 54 punts.

Ara el campionat s’atura pràcticament dos mesos. Les dues pròximes cites seran el cap de setmana de Sant Joan, a Rijeka, a Croàcia.

X