Alcarràs, la pel·lícula més vista a Berga des de l’obertura del Cine Patronat

Expectació insòlita a Berga per veure el film de Carla Simón: s'han venut més de 650 entrades i 4 sessions s'han quedat sense localitats disponibles

Escena de la pel·lícula Alcarràs. AVALON

Ja s’han venut més de 650 entrades per veure Alcarràs a Berga i, de moment, el Cine Patronat s’ha quedat sense localitats en les quatre sessions en què ha projectat el film. La pel·lícula de Carla Simón ja és la que ha tingut més espectadors des que es van reprendre les projeccions al Patronat, l’any 2015. Es van programar tres sessions, però les entrades es van vendre ràpidament i se n’han programat 3 més.

Tot plegat, confirma que Alcarràs és un fenomen a tot el país i el Berguedà no n’és una excepció. Al Patronat s’hi projecte la versió original, en català, i sense subtítols. Les entrades no es venen per internet: només es poden comprar a taquilla. El funcionament és el mateix que sempre: s’obre la taquilla uns 45 minuts abans de cada sessió. En aquest espai de temps, es venen entrades per a la sessió que està a punt de començar o per a les programades els següents dies.

La pròxima sessió és el 12 de maig, dijous. Començarà a les 20.30 h i es vendran entrades a partir de les 19.45 h. Ara bé, les entrades no seran per a la sessió del mateix dia, sinó per a les de dissabte 14 i dimarts 17. Les de dijous ja estan exhaurides.

El preu de l’entrada general és de 6 euros i els associats en paguen 5. L’Associació 9,5 mm Grup Internacional Cinematogràfic és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu l’agrupació de persones aficionades al món del cinema. Tot plegat fa que, si es programa cine regularment a Berga, sigui gràcies al voluntariat.

Més projeccions a banda d’Alcarràs

A banda d’Alcarràs, diumenge 15 i dilluns 16 de maig, es projectarà la versió doblada al català de “El secret de la Vicky“. Explica la història d’una nena que va emmudir quan va morir la seva mare. El seu pare se l’endú a viure a la muntanya i allà un pastor li regala un cadell que li canvia la vida.

X