190.000 euros per millorar l’enllumenat dels carrers de Cercs

S'han substituït 693 llumeneres dels nuclis de Cercs, Sant Jordi, la Rodonella, Sant Josep i Sant Corneli per altres amb tecnologia LED

Finalitzades les obres de millora de l’enllumenat públic de Cercs. S’han substituït les lluminàries antigues per altres amb tecnologia LED per tal de reduir el consum energètic i disminuir les emissions de CO2, tal com ja ha passat en altres municipis veïns.

En total, s’han substituït 693 llumeneres dels nuclis de Cercs, Sant Jordi, la Rodonella, Sant Josep i Sant Corneli. El projecte permet, a més, millorar la qualitat lumínica de l’enllumenat i reduir la contaminació per complir les directrius vigents.

L’actuació ha tingut un cost de 189.217,63 euros que s’han finançat, en gran manera, a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC) 2020-2024. Aquest Pla hi ha aportat gairebé 180.000 euros, mentre que els prop de 10.000 restants han sortit de les arques municipals.

X